Figyelem!

Kedves Vásárlóink

A Koronavírus járvány okozta egészségügyi kockázat miatt 2020. március 16-tól határozatlan időre felfüggesztjük a személyes átvétellel történő vásárlási lehetőséget.

Azon vásárlónk, akiknek folyamatban lévő személyes átvételes rendelése van, 2020. március 20-án péntekig még átvehetik a rendeléseiket.

2020. március 21-től az egészségügyi vészhelyzet elmúltáig nem lesz lehetőség a rendeléseket személyesen átvenni.

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb elmúlik a vészhelyzet és visszatérhet az élet a rendes kerékvágásba.

Addig is vigyázzanak magukra és egymásra, aki teheti maradjon otthon és olvasson jó könyveket, melyeket nálunk kiszállítással továbbra is megrendelhet.

Jurek Gusztáv

ügyvezető

Új Könyvek

Könyv Kategóriák

Hírlevél

Könyv Részletek



Galbács Péter: Aktív szabályozás vagy gazdaságpolitikai nihilizmus?

-21%
Galbács Péter: Aktív szabályozás vagy gazdaságpolitikai nihilizmus?
4 600 Ft
Akció: 3 634 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

"Ez a könyv egy igazságkereső mű. Elolvasását javaslom mindazoknak, akik a közgazdaságtan versengő elméleteinek felszínes ismerete alapján arra a következtetésre jutottak, hogy e tudományterületen relatív minden állítás. E könyv nemcsak elmélyítheti tudásunkat, de kiváló módszertanú, logikusan érvelő kritikai elemzéssel rávilágít arra is, hogy melyik irányzat milyen módon és mértékben segítette megismerni -vagy éppen félreismerni- a makrogazdaság működését, s ezáltal hogyan járult hozzá a monetáris és a fiskális politika megalapozásához, illetve hogyan lehetett okozója téves gazdaságpolitikai döntéseknek. A könyv olykor "csak" fontos kérdések megfogalmazásáig jut el, megadva a továbbgondolás esélyét az igazság kereséséhez csatlakozó, elmélyült olvasójának." ( Dr. Pulay Gyula)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630591850
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  420
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db