Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGary Wilson: Pornóra kattanva - Az internetpornó és a függőségkutatás új tudománya

-25%
Gary Wilson: Pornóra kattanva - Az internetpornó és a függőségkutatás új tudománya
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Pornóra kattanva mindenki által könnyen érthető nyelvezeten íródott, és szilárdan épít az idegtudományok, a pszichológia és a fejlődéstan eredményeire Mint gyakorló pszichológus, több mint negyven éve kutatom az emberi motiváció területét, és kijelenthetem, hogy Wilson elemzése nagyon szépen illeszkedik mindahhoz, amire magam is jutottam.
Frederick Toates professzor, Open University,
a How Sexual Desire Works: The Enigmatic Urge című könyv szerzője

Gary Wilson bemutatja, hogy a korlátlan mennyiségben elérhető ingyenes pornótartalom milyen súlyos problémákat okoz több ezer - főleg fiatalkorú - embernek. Amellett, hogy az érdeklődők számára a függőségtudomány eredményeire ad rátekintést, a Pornóra kattanva segítséget nyújt a függőséget okozó pornófogyasztásból való kitöréshez. A pornófüggőség nagyon fontos jelenség, mely megértéséhez és kezeléséhez Wilson értékes forrásokat sorakoztat fel.
Dr. Nicole Oei PhD, University of Amsterdam

Gyakori eset, hogy egy új jelenséggel a tudomány csak később tud érdemben foglalkozni, mint ahogy az a mindennapokban megtapasztalható. Gary Wilson hatékonyan egyesíti e két oldalt, ahogy bemutatja azt a függőséget, aminek még a nevét sem merjük kiejteni. A könyvben rengeteg erőt, cselekvésre lelkesítést és humort találhatunk. A gyógyulás reményét kínálja azoknak, akik az internetpornó hálójában vergődnek, és mindezt együttérző stílusban és széleskörű szakmai tájékozottsággal teszi.
Dr. David McCartney, Függőségspecialista

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158013574
  Kiadó
  Kiskapu Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  316 g/db
Webáruház készítés