Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGaura Ágnes: Lángmarta örökség

-22%
Gaura Ágnes: Lángmarta örökség
2 990 Ft
Akció: 2 330 Ft2330
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az ember sokféleképpen kényszerülhet szembenézni saját múltjával - ám az csak keveseknek adatik meg, hogy rokonságának több évszázados problémáival ténylegesen szemtől szembe tárgyaljon. Borinak nincs ínyére a család sötét titkokkal terhelt története, ám nem marad más választása, újra kockáztatnia kell az életét.

A harc ezúttal nem csak vele, hanem érte is folyik: Weinhauser nagyi hagyatékáért, egy legendás boszorkány örökségéért, ami a színfalak mögött a legkülönfélébb hatalmi érdekeket hozza mozgásba. Fehérholló vámpírjai és vérmedvéi, a Hajós dinasztia varázstudói mellett újabb játékosok tűnnek fel - és Bori kénytelen rádöbbenni, hogy a boszorkányok és vámpírok szövetsége között lavírozva külön művészet lesz még életben maradni is.

Ajtony, a városba érkező új vámpírúr végül a valaha létezett egyik legtehetségesebb vámpírmúzsa, Nofertiti mágikus mesterművéhez vezeti el Borit és társait. A baj csak az, hogy erről a helyről nem igazán szoktak visszatérni a kalandorok; vagy ha mégis, akkor igen súlyos árat kell fizetniük érte...

Magyar nyakba magyar szemfog!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950340
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  404
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés