Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGeorge M. Jacobs - Pramaranee M. Kumarasamy - Payomrat Nopparat - Susan Amy: Zöld angol Tanári óravázlatok - Környezeti nevelés az angolórán

-10%
George M. Jacobs - Pramaranee M. Kumarasamy - Payomrat Nopparat - Susan Amy: Zöld angol Tanári óravázlatok - Környezeti nevelés az angolórán
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft1980
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A könyv általános instrukcióval és órai feladataival azoknak a nyelvtanároknak nyújt segítséget, akik érdeklődnek a környezettudatosságra nevelés iránt, és azt szívesen beépítenék nyelvóráikba.
De miért is illesszük be a nyelvoktatásba a környezeti nevelést? Az emberek elképesztő sebességgel pusztítják a Földet, s a károk legjavát olyan képzett emberek okozzák, akik képesek megérteni az általuk okozott ártalmak jellegét. Az oktatás nem jelent garanciát a környezettudatosságra és a környezet védelmére. A kulcs talán nem is a tudományos ismeretekben rejlik, vagy abban, hogy az illető tud-e több idegen nyelven olvasni és nyelvtani hibák nélkül írni, hanem abban, hogy az oktatás eredményeit jól alkalmazza-e. E könyv célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a diákok számára, és megmutassa neki, hogyan használhatják jól ezt a tudást.
A kötet két fő részéből áll. Az első általános háttér-infomációkkal szolgál a tanárok részére, a második óravázlatok gyűjteményét tartalmazza. Ezek segítségével a tanárok oly módon taníthatják az angolt, hogy a gyakorlatok során a környezettel kapcsolatos ismereteket és a lehetséges viselkedési mintákat is bemutathatják. A feladatsorokat olyan tizenkét-tizennyolc éves diákoknak ajánljuk, akik legalább középhaladó szinten tudnak angolul, de felnőttek is sikeresen használhatják." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9789630595070
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés