Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGeralin Thomas: Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

-21%
Geralin Thomas: Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz
4 400 Ft
Akció: 3 476 Ft3476
Virtuális számla jóváírás: 44 Ft

Jó lesz ez még valamire, a múltkor is épp ilyesmit kerestem... Ebben a lakásban már mozdulni sem lehet! Csak nem fogom kidobni, hiszen emlék!
Ismerősen hangzik?
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A helyzet sokszor olyan kilátástalannak tűnik, hogy azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Bármilyen hihetetlen, de a rendteremtés akár élvezetes is lehet!

A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról. Segítségével felszámolhatjuk a számítógépünkben uralkodó káoszt, hatékonyabban megszervezhetjük a családunkkal töltendő időt, és ahhoz is kapunk tanácsokat, hogy hogyan tudjuk fenntartani rendet, és hogyan küzdhetjük le a halogatást.

Minden eszközt a kezünkbe kapunk tehát ahhoz, hogy lakásunk ne lomtár legyen, hanem az a hely, ahol valóban otthon érezzük magunkat, és ahová nap mint nap szívesen térünk haza.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912691
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  174
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés