Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGévai Csilla - Kácsor Lóránt: Greenbird - Magyar-angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek

-21%
Gévai Csilla - Kácsor Lóránt: Greenbird - Magyar-angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek
2 950 Ft
Akció: 2 331 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Kedves Társszerzőnk!
Greenbird című kiadványunk forgatásával élvezetes és szemléletes formában ismerkedhetsz meg a környezet- és természetvédelem magyar, illetve angol szókincsével. A szótár első, képes részében 13 témakör környezetvédelemmel kapcsolatos szavait találod. A magyar-angol és angol-magyar betűrendes szótár anyaga bővebb: itt kedvedre böngészhetsz, és összetettebb fogalmakkal is találkozhatsz.
Társszerzőként Te is részt vehetsz a könyv megírásában. Pontosabban, arra kérünk, hogy Te egészítsd ki, fejezd be, mivel csak akkor nyeri el végleges formáját és lesz használható, ha elvégzed rajta az utolsó simításokat, azaz a megadott szerzői, illusztrátori és szerkesztői tennivalókat. Munkád elismeréseként a borítón helyet hagytunk a Te nevednek is, hiszen a végleges szótár már közös művünk.
A környezetvédelem szókincsének megismertetésén túl könyvünk abban is segít, hogy elgondolkozz, hogyan működik a bennünket körülvevő világ, és mit tehetünk mi, emberek annak érdekében, hogy környezetünket fenntartható módon használjuk és élhető formában őrizzük meg a jövő számára.
Üdvözlünk a szerkesztőségben!
A szerzők

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; angol
  ISBN
  9789630593502
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  56
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  300 g/db