Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGilján János: Boldogság és szenvedély - Boldogságról, szerelemről szexről kendőzetlenül férfinyelven

-25%
Gilján János: Boldogság és szenvedély - Boldogságról, szerelemről szexről kendőzetlenül férfinyelven
Fő kategória >Egészség, életmód >Egyéb
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A boldogság a múlt pozitív emlékeit, a jelen örömteli megtapasztalását és a jövőbe vetett optimista hitet jelenti. Az elérése és a megtartása viszonylag egyszerű módszerekkel leírható, mégis csak nagyon kevesek privilégiuma. Tapasztalataim alapján a mindennapok taposómalma teljesen elviszi a fókuszt a valóban fontos dolgokról és az emberek általában már túl későn kapnak észbe, hogy baj van.
Önmagunk szeretetén kívül kulcsfontosságú a jó párkapcsolat és a jó szexualitás egyaránt, amelyekre a legtöbben szintén nem fordítanak elegendő figyelmet. Hitem szerint megfelelő útmutatással és hatékony gyakorlati módszerekkel bárki fokozni tudja a boldogsága szintjét.
Paul Pahil a pozitív pszichológia szakértője mindazoknak ajánlja a könyvem, akik a segítségével választ szeretnének kapni számos boldogságot, párkapcsolatot és szexualitást érintő kérdésre. Tudod egyáltalán mi a boldogság? Hogyan teremthetnél a jelenleginél boldogabb életet önmagad és a családod számára? Lehetnél újra olyan szerelmes a párodba, mint a kapcsolat elején voltál? Mitől lehetne a jelenleginél szenvedélyesebb és örömtelibb a szexuális életetek? A könyvemben ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre találsz válaszokat."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631262179
  Kiadó
  ZAGORA 2000 KFT
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  252
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés