Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGill Hornby: Méhkas

-25%
Gill Hornby: Méhkas
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

MÉHKIRÁLYNŐBŐL CSAK EGY LEHET.

A Szent Ambrusban újabb iskolaév veszi kezdetét. Miközben a gyerekek az osztálytermekben sajátítják el az ismereteket, anyáik is komoly leckékben részesülnek. Sokat tanulnak például a barátságról. Az árulásról. A közösség törvényeiről, a hatalom múlékony voltáról... és arról, hogyan érhetik el, hogy őket is meghívják a többiekkel ebédelni.
BEATRICE - idén is vitathatatlanul ő a méhkirálynő, aki isteni jogon uralkodik a pénzgyűjtő akciók szervezése felett... ahogy tavaly, és nyilván az összes ezt követő évben is.
HEATHER - annyira vágyik arra, hogy ő is beszállhasson a feladatokba, annyira vágyik arra, hogy felfigyeljenek rá, annyira vágyik arra, hogy tartozhasson valahová.
GEORGIE - annyira vágyik egy cigarettára.
És RACHEL, aki kellő távolságot tartva tanulmányozza mindannyiukat, ám hamarosan rá kell döbbennie arra, hogy milyen keskeny mezsgye választja el a másokon derülő megfigyelőt és a szerencsétlen számkivetettet.
# A Méhkas végtelenül jó humorral, éles szemmel megírt történet, amely női barátságokról és hatalmi játszmákról szól, valamint arról, milyen örömökkel és kockázatokkal (na jó, főleg kockázatokkal) jár az, amikor valaki igyekszik megtenni mindazt, ami csak tőle telik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898595
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  452
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés