Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Gilman Charles: Rettenetes helyettes

-25%
Gilman Charles: Rettenetes helyettes
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Titkok a Lovecraft suliból hátborzongató sorozat egy kísértetjárta általános iskoláról, ahol szörnyek barangolnak a termekben, titokzatos fény dereng az ajtók mögött, és különös átváltozások zajlanak a szemünk előtt.

A hetedikes Robert Arthur csak egy dolgot akar: beilleszkedni az új iskolában. Ám a hely zsúfolva van szellemekkel és természetfeletti lényekkel. Mit tehet egy diák ilyenkor? Kérjen segítséget a tanároktól? Néhányan közülük álruhás szörnyetegek! Vagy keressen az osztálytársai között valakit, akiben megbízhat? Közülük is sokan átváltoznak! Ha Robertnek és barátainak sikerülne kiderítenie az igazságot a Lovecraft Általános Iskola titkos történetéről, rájönnének, ki vagy mi áll a rejtélyek hátterében.

A Titkok a Lovecraft suliból minden kötetének fantasztikus, átváltozó borítója van. Egyfelől nézve az iskola helyettes tanárát ábrázolja fordítsd el, és máris förtelmes démonná változik. Gyűjtsd össze a sorozat részeit, és minden kötettel egyre közelebb jutsz a Lovecraft suli rejtélyéhez. Mintha csak saját, kísértetjárta könyvtárszobád lenne.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155535383
  Kiadó
  Ventus Libro Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés