Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGodány Judit: Anyag a vérben - Vallomások drogról és életről

-25%
Godány Judit: Anyag a vérben - Vallomások drogról és életről
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Patetikus könyvet tart a kezében az olvasó. A "pátosz" eredeti ógörög értelme szerint azt jelenti: szenvedés. Ma inkább szenvedélyességet értünk rajta. Ebben a kötetben viszont a szenvedélybetegek beszélnek szenvedélyeikről, szenvedéseikről: az anyagról, amely fölemeli, majd végzetesen szétdúlja a lelket. Amit ők megéltek, legtöbbször egzisztenciális tapasztalat és fordulat, ami után már lehetetlenség úgy élni, mint azelőtt. Azt hiszem, ezért végződnek a történetek sokszor a megtérés katarzisával.

Az "anyagosokkal készült interjúk, vallomások mellett a kötet második felében neves orvosok, kutatók és "segítők beszélnek hivatásukról, küldetésükről, a gyógyítás legkülönfélébb módozatairól, a szenvedélybetegségek okairól.
Úgy gondoljuk, az összegyűjtött szövegek a problémakör tudományos megértését, a különféle megközelítések találkozását és összevetését is elősegíthetik, ugyanakkor a közvetlenül nem érintett olvasó számára is nélkülözhetetlen tudást közvetítenek kultúránk egy sötét oldalának megismeréséhez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632631004
  Kiadó
  Napkút Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés