Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGörög Ibolya: Viselkedéskultúra - (...és egy kis protokoll)

-25%
Görög Ibolya: Viselkedéskultúra - (...és egy kis protokoll)
1 590 Ft
Akció: 1 190 Ft1190
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"""Meddig köszönjek ""csókolom-mal az ismerős felnőtteknek? Hogy kell bemutatkoznom? Mit vegyek fel egy állásinterjúra?"" - és még számtalan kérdés, ami egy fiatalban különböző élethelyzetekben felmerül, és okoz neki bizonytalanságot, kamaszos zavart, rosszabb esetben kellemetlen helyzeteket.
A viselkedéskultúra, az emberi érintkezés szabályainak ismerete mindannyiunknak segíthet konfliktusaink megoldásában, kezelésében, a mások iránti tisztelet kifejezésében. Megismerése különösen fontos a fiatalok számára, akiknek ez az ismeret a hétköznapi helyzetekben való eligazodás mellett önbizalmat és magbiztosságot is adhat. Számukra írta ezt a kis kézikönyvet az országszerte ismert és elismert protokoll-szakértő, Görög Ibolya, aki nemcsak e terület szakavatott ismerője, de kiváló előadó is.
A legfontosabb tudnivalókat összefoglaló, könnyed hangvételű, finom humorral fűszerezett könyvet ajánljuk a diákoknak (általános iskolásoktól az egyetemistákig), a fiatal felnőtteknek, a szülőknek, és mindenkinek, akinek fontos, hogy viselkedése alapján milyen kép alakul ki róla.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631235340
  Kiadó
  Azure Arts Informatika Kft.
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  150
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés