Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Greg Keyes: Hangakirály I.

-21%
Greg Keyes: Hangakirály I.
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A könyörtelen ősvadon szívében egy ártatlan család lemészárlásának ügyét akarja kivizsgálni Fehér Aspar, a király berkésze. Amikor átküzdi magát az ősöreg fűzfák útvesztőin, váratlanul találkozik a népmesék és rémálmok egyik iszonyatos szörnyetegével.
Közben a közeli országúton haladó fiatal, tudós papnövendék hirtelen az élet iskolájának kellős közepébe cseppen, és a saját bőrén tapasztalja meg, hogy a látszólag békés országban milyen gyilkos, gonosz indulatok rejtőzködnek a felszín alatt.

Halálos veszély leselkedik a királyi családra is. Csakis varázslattal lehet megmagyarázni egyik leghűségesebb szolgájuk árulását. Életveszélyes kalandok várnak a három gyönyörű nővérre, egy fiatalemberre, akit csak nemrég emeltek lovagi rangra és arra a halálmegvető bátorságú ifjú nőre, aki beleszeret egy zord kalandorba.
A lassan mindent megmérgező, rosszindulatú erő mintha arra készülne, hogy elpusztítsa mindazt, ami meghitt és jó volt számukra. Mert bizony felébredt szendergéséből a halálhozó Hangakirály.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951071
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  490
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés