Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Greg Keyes: Lelkek ura - Regény az Elder Scrolls világából

-21%
Greg Keyes: Lelkek ura - Regény az Elder Scrolls világából
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Negyven évvel az Oblivion-válság után halálos fenyegetés árnyéka borul Tamriel birodalmára. A magasban felbukkant egy titokzatos, lebegő város, Umbriel. Az új ellenség alatt gyorsan növekvő létszámú, iszonyatos hadsereg menetel. A Tamrielre támadó csapatokat a legkülönfélébb fajokhoz tartozó élőhalott katonák alkotják.
Számos életveszélyes kaland után Attrebus herceg, a birodalom trónörököse még mindig azért küzd, hogy megszerezzen egy elrejtett varázskardot. Csak Umbra segítségével pusztíthatja el az iszonyatos repülő várost.
Közben a fővárosban életveszélyes felfedezések várnak Colinra, a titkosrendőrség ifjű ügynökére. Rájön arra, hogy az árulókat a birodalom legmagasabb rangú vezetői közt kell keresni. Igencsak megnehezíti a munkáját, hogy nyomozás közben beleszeret egy titokzatos szépségbe. A történet harmadik hőse, Annaig még mindig Umbriel foglya. Konyhai rabszolgaként kénytelen kiszolgálni a város sötét nagyurát, akinek éhségét csak eleven lelkekkel lehet csillapítani.
Ennek a három botcsinálta hősnek kellene megmentenie egész Tamrielt. Hogyan sikerülhet ez nekik, ha még saját magukat sem tudják megmenteni?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951606
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  472
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés