Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGreg Keyes: Pokoli város - Regény az Elder Scrolls világából

-25%
Greg Keyes: Pokoli város - Regény az Elder Scrolls világából
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Négy évtizeddel az iszonyatos megpróbáltatásokkal járó Oblivion válság után Tamriel világát újra a gonosz fenyegeti. Lehet, hogy pusztulás vár mindenre? A sokat szenvedett világra ráborul Umbriel, a lebegő város rettenetes árnyéka. Ahol elzárja a nap fényét, ott az emberek meghalnak, de csak azért, hogy élőhalottként felkelve immár a pokoli várost szolgálják.

Umbriel árnyékában azonban kezdetét veszi egy lenyűgöző kaland is. Igencsak különös hősök találnak egymásra. A legendás hercegről senki sem tudja, hogy milyen titkot őriz. A vakmerő orgyilkos rábukkant egy megdöbbentő összeesküvés nyomára. A mágus pedig szinte már eszét vesztette a bosszúvágytól. Végül pedig színre lép egy fiatal lány is, és Tamriel sorsa és jövője talán egyedül az ifjú Annaig döntéseitől függ...

A díjnyertes Elder Scrolls-sorozat világában játszódó Pokoli várost még két lenyűgözően izgalmas regény követi. A fordulatos kalandok során folytatódik a The Elder Scrolls IV: Oblivion története, melyet 2006-ban számos magazin és az Associated Press is az év játékának nevezett. Elnyerte a Spike TV, a Golden Joystick díjakat is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950227
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  440
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés