Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekGróh Ilona: Ringató (CD melléklettel) - Sárkányparipán vágtattam (LI)

-21%
Gróh Ilona: Ringató (CD melléklettel) - Sárkányparipán vágtattam (LI)
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

"A gyerekek azt fogják szépnek és jónak tartani, amit mi megmutatunk nekik. Igen nagy felelősség ez, mutassuk hát a legjobbat!" (Gróh Ilona, a Ringató módszer kidolgozóak)

"Már egy jó órája beszélgettem a foglalkozásvezetőkkel, mikor rájöttem, a Ringatókon nem a lányomra, hanem rám akarnak hatni. Hogy újra merjek énekelni, játszani, mesélni, kitalálni, mosolyogni. Hogy a művészetekre (és a világra) nyitott Leilát neveljek. Meggyőződésem, ezzel többet tesznek a nyitott társadalomért, mint sokan, akik beszélnek róla." (Veiszer Alinda, riporter)

"A két nagy sikerű Ringató családi énekeskönyv folytatásaként most hatvan klasszikus gyerekdalt válogatott csokorba Gróh Ilona.
A zeneszerzők között Kodály Zoltán, Szőnyi Erzsébet, Ádám Jenő, a szövegírók sorában pedig Weöres Sándor, Gazdag Erzsi és Csukás István neve szerepel. A gyűjteményben a komponált gyerekdalok mellett más népek dalaival is találkozunk.
A CD mellékleten közreműködik Gróh Ilona (ének), Gáll Viktória Emese (ének, koboz), Hazay Annamária és Hazay Tímea (ének, gitár), Szabó Adrien (hegedű), Balogh Sándor (furulya, citera, doromb, nádiduda), Mazura János (tuba).
Kiadványunkat az előző kötetekhez hasonlóan haszonnal forgathatják gyerekek, szülők és pedagógusok is." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155234958
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  60
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  390 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  40 Ft
Webáruház készítés