Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGuy Adams: Sherlock Holmes: Isten lehelete (kemény kötés)

-25%
Guy Adams: Sherlock Holmes: Isten lehelete (kemény kötés)
Fő kategória >Regény >Krimi
3 890 Ft
Akció: 2 918 Ft2918
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Összezúzott holttestet találnak London egyik terén a hóban, amelyhez nem vezet semmiféle lábnyom, mintha csak valahonnan a magasból zuhant volna alá. Egyesek szerint az áldozattal az Isten leheleteként ismert természetfeletti erő végzett.
Ahogy a megmagyarázhatatlan, baljós jelenségek egyre szaporodnak, a kikezdhetetlen logikájáról híres Sherlock Holmes csatlakozik az ország legnevesebb okkult elméihez, hogy közösen oldják meg az ügyet. De vajon képesek lesznek-e együtt megállítani a gonoszt?
A századforduló közeledtével úgy tűnik, hogy előbb Londont, majd hamarosan az egész világot is hatalmukba kerítik a sötét erők, melyek mindent és mindenkit pusztulással fenyegetnek...

"Szellemes, egyben félelmetes kaland, a világ legnagyobb nyomozójának közreműködésével..." (Dread Central)
"Ötletesen, okosan megírt mű, a jól ismert Holmes-stílusban. Sziporkázóan szellemes, frissítően izgalmas. Nem okoz csalódást a klasszikus művek rajongóinak sem." (The Daily Rotation)

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Könyvsorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973614
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  288
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés