Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGuy Kawasaki: Elmés kezdés - Jól bevált, gyakorlatban kipróbált tanácsok kezdő és újrakezdő vállalkozóknak

-25%
Guy Kawasaki: Elmés kezdés - Jól bevált, gyakorlatban kipróbált tanácsok kezdő és újrakezdő vállalkozóknak
3 580 Ft
Akció: 2 690 Ft2690
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Az "Elmés kezdés"-ben Guy Kawasaki, az üzleti élet egyik legeredetibb és legközvetlenebb stílusú stratégiai zsenije osztja meg az olvasóval két évtizedes tapasztalatát. Az eredmény: nélkülözhetetlen kézikönyv kezdőknek és újrakezdőknek - a multinacionális cégek alapítóitól az egyházakéig. A szerző az 1980-as években az évszázad egyik legnagyobb vállalata, az Apple vezetésében segédkezett, és a cég termékeinek előnyeit hirdető evangélistákat faragott a hétköznapi fogyasztókból. A Garage Technology Ventures nevű kockázatitőke-befektető cég alapítójaként és vezérigazgatójaként a gyakorlatban, több tucat induló cégen is kipróbálta az ötleteit. Üzleti sikerkönyvek és cikkek szerzőjeként pedig olvasók ezreinek adott tanácsot, miként váltsák valóra a cégalapítási álmaikat.
Ez a könyv a tőkekovácsolástól kezdve a megfelelő alkalmazottak felvételén, a pozicionáláson, a márkaépítésen, a hírverésen, a konkurencia kezelésén és az igazgatótanács vezetésén át egészen a közösségépítésig számos kalandon kalauzol át.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638804730
  Kiadó
  Lexecon Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  248
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés