Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGyömbér Noémi - Kovács Krisztina - Ruzits Éva: Gyereklélek sportcipőben - Fiatalkori és utánpótlás sportpszichológia mindenkinek

-22%
Gyömbér Noémi - Kovács Krisztina - Ruzits Éva: Gyereklélek sportcipőben - Fiatalkori és utánpótlás sportpszichológia mindenkinek
3 990 Ft
Akció: 3 110 Ft3110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A rendkívül sikeres Fejben dől el - sportpszichológia mindenkinek szerzői a fiatal és utánpótlás-korosztálynak, illetve az őket nevelő szülőknek és edzőknek állították össze újabb könyvüket.

"Hagyjuk békén a gyerekeket! A legfontosabb dolog fiatalkorban az, hogy mindenki szeretettel menjen le edzésre. Élvezzék a sportot, próbálják megkeresni az a sportágat, ahova szívesen járnak, és szeretik azt, amit csinálnak, mert kényszerből nem lehet sportolni." (Cseh László)

"A sikeres, átlagon felüli sportoló fejben különbözik versenytársaitól, hiszen ott születik meg minden gondolat, ami a későbbiekben cselekedetté alakul. Egyszerűen hangzik, a valóságban ez ennél sokkal bonyolultabb. Fontos a cél, ami a sportoló szeme előtt lebeg nap mint nap. Ezért a célért lesz képes szenvedni, keményen edzeni és rengeteg plusz munkát végezni." (Nagy Ádám)

"A sport közösségeket képes építeni, egy csapathoz tartozásnak és a közösen elvégzett munkának hatalmas ereje van. Minden akkor változik meg, amikor elkezdődnek az első megmérettetések, és az ember szembesül azzal, hogy nem az ő gyereke lett az első, vagy a legjobb. Én is nagyon nehezen éltem meg ezeket a helyzeteket, noha nálunk nem volt eredményközpontúság." (Jakupcsek Gabriella)

"Kamaszokkal dolgozom, sokszor nagyon nehéz velük. Az edzőnek egy kicsit pszichológusnak is kell lennie. Egyiket a keményebb szóval lehet belátásra bírni, míg a másiknak simogatás kell, hogy kihozza magából azt, amit tud. A másik fontos dolog, hogy motiválni kell őket a saját lelkesedéseddel, szenvedélyeddel, ez átragad a srácokra. Ha beleélem magamat az edzésbe, az olyan, mintha én lennék az ő helyükben, és ez be is szokott jönni. Nekem a munkám a szenvedélyem, és a példamutatás ragadós tud lenni." (Erdei Zsolt)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155513657
  Kiadó
  Noran Libro Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés