A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Közétkeztetők kézikönyve II. - Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként (9786155166778)

Szerző Gyuricza Ákos - Zentai Andrea
Közétkeztetők kézikönyve II. - Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként (9786155166778)

Közétkeztetők kézikönyve II. - Allergénmentes ételreceptek korcsoportonként (9786155166778)

Szerző Gyuricza Ákos - Zentai Andrea
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2019
ISBN:
9786155166778
Kiadó:
SpringMed Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
176
Tömeg
300 g/db

Mára már talán közismert a lakosság körében, hogy a helyes táplálkozásnak hatása van az egészségünkre. Arról is egyre többen tudnak, hogy mit javasolt fogyasztani, és mi az, amit kerülniük szükséges ahhoz, hogy megőrizzék egészségüket.
Jelen kiadvány egy olyan receptes könyv, amely elsősorban a táplálékallergiák, táplálékintoleranciák esetén biztosítandó diétás étkeztetést nyújtó közétkeztetőknek kíván segítségére lenni - a közétkeztetési rendeletben előírtaknak megfelelően - változatos, zöldségekben, gyümölcsökben, teljes kiőrlésű gabonákban gazdag, allergénmentes ételek készítéséhez.
A közétkeztetési rendelet definíciója szerint a diétás étrend "olyan ételekből összeállított étrend, amely különleges összetételére vagy az előállítása során alkalmazott egyedi eljárásra tekintettel olyan fogyasztók speciális táplálkozási igényeit elégíti ki, akik számára sajátos egészségi állapotuk bizonyos anyagok ellenőrzött mértékben történő fogyasztását teszi indokolttá".
A 14 allergéntől mentes receptes könyvben a dietetikus szerzőpáros korcsoportonként kidolgozott receptekből állított össze egy válogatást, mely által a könyv - mindenkinek, aki táplálékallergiával, táplálékintoleranciával él - jól használható.
A receptek ugyanakkor az otthoni étkezésekhez is mintát adnak. Segítséget nyújtanak mindazoknak, akik a kötelezően jelölendő tizennégy allergén által okozott betegség valamelyikében szenvednek, vagy laktózintoleranciás vagy diétára szoruló gyermeket nevelnek, és változatos, egészséges táplálkozásra törekszenek, ill. kipróbálnának korábban talán nem használt alapanyagokat is.

A szerzők által kidolgozott receptek az alábbi leggyakoribb ételallergiákban és ételintoleranciákban egyaránt alkalmazhatók:
- Tehéntejfehérje-allergia
- Laktózintolerancia
- Tojásallergia
- Gluténérzékenység

A könyvet a közétkeztetőknek, az ételallergiában és/vagy ételintoleranciában szenvedőknek ajánljuk mindennapjaik megkönnyítésére.

26%
6 800 Ft
5 017 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Gyuricza Ákos - Zentai Andrea
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK