Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHal Edward Runkel: Ordításmentes gyereknevelés

-25%
Hal Edward Runkel: Ordításmentes gyereknevelés
Fő kategória >Egészség, életmód >Gyermeknevelés
3 150 Ft
Akció: 2 363 Ft2363
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Szeretnél boldog, kiegyensúlyozott felnőttet nevelni a gyermekedből? Szeretnéd hangos szóváltás nélkül megoldani a konfliktusokat? Jól jönne néhány tanács egy szakembertől?
HAL EDWARD RUNKEL kapcsolat- és házasságterapeuta szerint a harmonikus kapcsolatok fenntartásának kulcsa az önuralom. Amennyiben megőrizzük hidegvérünket, képesek leszünk a játszmák helyett a problémáink megoldására koncentrálni. No, és hogyan valósul ez meg a gyermeknevelésben?
Mindenekelőtt a szülőnek higgadtságot és segítőkészséget kell mutatnia a krízishelyzetekben, mert csak így képes olyan gyermeket nevelni, aki tisztában van a saját felelősségével. A szerző amellett érvel, hogy nem attól lesz jó szülő valaki, hogy teljesíti a gyermek minden kívánságát, vagy átvállal tőle minden terhet.
Épp ellenkezőleg! Runkel azt tanácsolja, hogy a szülő elsősorban a saját életére figyeljen, miközben gyermekének megfelelő függetlenséget és teret biztosít. Módszere hatékonyságát személyes és praxisából vett példákkal igazolja; közvetlen és humoros stílusának köszönhetően pedig mi magunk is könnyedén elsajátíthatjuk az általa javasolt technikákat, és megoldhatjuk a nézeteltéréseinket - ordításmentesen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155492778
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  230
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés