Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHanne Marquardt: Reflexzónamasszázs lábon

-25%
Hanne Marquardt: Reflexzónamasszázs lábon
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

A láb reflexzónáinak masszírozása ma már a legismertebb kiegészítő gyógymódok közé tartozik. Kitűnő eredmények érhetők el vele a mozgásszervi betegségek, a gerincoszlop- és porckorong-károsodások, a légző- és húgyivarszervi elváltozások, a gyermekkori fejlődési zavarok kezelésében. Ennek köszönhetően a módszer mára az orvostudomány és a tapasztalaton alapuló gyógyászat követőinek elismerését is kivívta.
Lábunk nemcsak terápiás szempontból, hanem mindennapi életünkben is a "tartópillér" szerepét tölti be. Ez a kezelési mód napjainkban, amikor sokan hamar "elveszítik a talajt a lábuk alól", különösen időszerű. Gépesített világunkban az érintés elemi igény, amely nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatással van. Egy kezelés során egy "fogyatékos" gyermek, akiről azt hittem, hogy semmit sem ért az egész terápiából, azt mondta: "Tudom, mit csinálsz. A gyökereimet gondozod."

Hanne Marquardt könyve az egyik legsikeresebb alapmű, mely szakmailag és megjelenésében is megfelel a legmagasabb igényeknek. A színes ábrákkal és érthető magyarázatokkal kiegészített szakkönyv több, mint 80 reflexológiai pontot tartalmaz. Betegségenként részletes, érthető kezelési útmutatást ad. A leírtakat alkalmazva a képzett reflexológusok, és a laikus öngyógyítók is komoly sikereket érhetnek el a testi és lelki egészség helyreállításában.
A magyar kiadáshoz a láb reflexzónáit ábrázoló, színes posztert adunk ajándékba!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911908
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  206
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés