Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHarlan Coben: Hat év

-25%
Harlan Coben: Hat év
2 940 Ft
Akció: 2 205 Ft2205
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Jake Fisher végignézi, ahogy élete szerelme, Natalie, hozzámegy egy másik férfihoz. A nő megígérteti vele, hogy soha többé nem fogja keresni. És bár Jake még mindig szereti őt, tartja a szavát, és nem hívogatja többet Natalie-t.
Hat évvel később azonban Jake-nek megakad a szeme egy gyászjelentésen: a férfi, akihez Natalie hozzáment, váratlanul meghalt. Jake nem tudja tovább türtőztetni magát, és elmegy a temetésre. Hat éve várja, hogy újra láthassa Natalie-t. A temetésen azonban sokkoló élményben van része, a gyászoló özvegy ugyanis nem Natalie… Amikor kérdezősködni kezd, kiderül, hogy az asszony, akit a sír mellett látott, majdnem húsz évig volt az elhunyt felesége.
Jake nyomozni kezd, hogy kiderítse az igazságot, de mindenhol falakba ütközik. Megpróbálja felkutatni Natalie-val közös ismerőseiket, de vagy nem találja őket, vagy letagadják, hogy valaha is találkoztak vele. Lassan kiderül, hogy évek óta senki nem látta Natalie-t. Jake egyre kétségbeesettebben keresi a nőt, aki összetörte a szívét, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy ezzel a saját életét is veszélybe sodorja...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235993
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés