Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHarlan Coben: Necces - Myron Bolitar 2.

-22%
Harlan Coben: Necces - Myron Bolitar 2.
3 150 Ft
Akció: 2 450 Ft2450
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Egy fiatal nőt hidegvérrel agyonlőnek egy teniszstadion előtti pultnál, ahol hét dollár ötven centért mérik a Moët pezsgőt. A nő egykor a tenisz nagy ígérete volt, pályája üstökösként ívelt fel.
A U. S. Open döntői előtt egy másik ifjú tehetség kerül az újságok címlapjaira, aki az utcáról küzdötte fel magát a legnagyobbak közé. Amikor Myron Bolitar nyomozni kezd a gyilkos után, kapcsolatot fedez fel a két játékos, valamint egy hat évvel korábbi exkluzív teniszklubban elkövetett gyilkosság között. Egy korrupt amerikai szenátor, egy féltékeny anya és a maffia érintett az ügyben. Myron a lehető legveszélyesebb játszmába kezd, felveszi a kesztyűt a gyilkossal szemben.

"SODRÓ TEMPÓ, SZIPORKÁZÓ DIALÓGUSOK, SZÁMTALAN CSAVAR ÉS AZ ELMARADHATATLAN SOSEM FOGOD KITALÁLNI, KI A GYILKOS TÍPUSÚ VÉGKIFEJLET." The Armchair Detective

"FELÜLMÚLHATATLAN ÍRÓI TELJESÍTMÉNY HARLAN COBEN ÚJABB PONTOT SZEREZ A NECCESSEL." John Lutz, az Egyedülálló nő megosztaná szerzője

Az Edgar-díjas HARLAN COBEN gondolkodásra késztető és feszültséggel teli regényeiben a krimi műfajának egyik legizgalmasabb alakját teremtette meg: Myron Bolitart, a forrófejű, lágy szívű sportügynököt, aki egyre kiszámíthatatlanabbá válik. Harlan Coben könyveit máig 40 nyelvre fordították le, és 50 millió példány kelt el belőlük világszerte.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609121
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  344
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  310 g/db
Webáruház készítés