Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHarlan Coben: Nincs üzlet

-25%
Harlan Coben: Nincs üzlet
3 150 Ft
Akció: 2 363 Ft2363
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Myron Bolitar élete legfontosabb szerződését készül aláírni Christian Steele-lel, az NFL ígéretes tehetségű irányítójával. Egy nap azonban Steele kompromittáló küldeményt kap postán, majd egy rejtélyes telefonhívás érkezik a sportoló rég halottnak hitt egykori barátnőjétől. Myron váratlanul egy zsarolási ügy kellős közepén találja magát, ezért társaival, Winnel és Esperanzával együtt nekilát, hogy utánajárjon egy családi dráma sötét titkainak. Eközben azonban szembe kell néznie saját hivatásának árnyoldalaival is, és egy olyan világban kell helytállnia, ahol a külső és a tehetség gazdaggá tehet, ám az igazság olykor gyilkolni képes.

"Az efféle ügyek sosem zárulnak le igazán. Megbújnak, gyökeret eresztenek, megerősödnek, felkészülnek a következő támadásra.
Kathy Culvert nem temették el. Akárcsak valamilyen rémregénybe illő szellem, feltámadt, kísértette őt, a földön túli világból üzent neki. Bosszút követelt."

Harlan Coben napjaink egyik legnépszerűbb krimiírója. Regényeit meghökkentő humora és a váratlan csavarok miatt a műfaj gyöngyszemeiként tartják számon. Könyveit eddig mintegy negyven nyelvre fordították le, és közel ötvenmillió példányt adtak el belőlük világszerte. A Nincs üzlet Harlan Coben legelső Myron Bolitar-könyve, amely egy csapásra nemzetközi hírű thrilleríróvá tette a szerzőt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155492709
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  330
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés