Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHazel Harrison: A rajzolás technikáinak enciklopédiája - Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához

-25%
Hazel Harrison: A rajzolás technikáinak enciklopédiája - Lépésről lépésre illusztrált útmutató több mint 50 rajztechnikához
Fő kategória >Művészetek >Képzőművészet
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A kötet több mint 50 különféle rajztechnikát mutat be, ismerteti az eszközöket, az anyagokat, illetve a nedves és száraz eljárások alkalmazását. A technikákat lépésről lépésre elmagyarázó leírásokat fényképek illusztrálják.
A rajztechnikák gyakorlati alkalmazását a kötetben közreadott világszínvonalú rajzos alkotások gyűjteménye szemlélteti, amelyek egyúttal nagyszerű inspirációs forrást is jelentenek.
Ez azonban még nem minden. A könyv azt is bemutatja, hogyan ötvözhetjük az elsajátított technikákat más eljárásokkal. A lehetőségeket a fotókon megörökített mintarajzok szemléltetik.
A kötet külön fejezetet szentel a digitális rajzolás átfogó ismertetésének, amelyből megtudhatjuk, hogyan kell létrehozni és kidolgozni rajzos alkotásokat szoftverek segítségével.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634060420
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  540 g/db
Webáruház készítés