Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Herman Koch: Nyaraló úszómedencével

-21%
Herman Koch: Nyaraló úszómedencével
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

A vacsora szerzőjének újabb lebilincselő regénye
A szív nem törődik semmivel. A szív dobog.

Amikor egy félresikerült orvosi beavatkozás következtében meghal Ralph Meier, a híres színész, háziorvosának, dr. Marc Schlossernek színt kell vallania. Hiszen a szakmai becsülete forog kockán. Nem mintha lesújtaná Ralph halála, ám a filmcsillagok menő háziorvosaként nem rejtegetheti az igazságot.
Minden az előző nyáron kezdődött, amikor Marc a feleségével és két kamasz lányával meglátogatta Meieréket egy tengerparti nyaralóban. Kellemesen berendezkedtek, élvezték Meierék és filmes barátaik ingerlő társaságát, de egy szörnyű tragédia váratlanul közbeszólt, és megmutatta, hogy senkiben sem lehet megbízni. Ahogy a nyaralás lassan rémálomba fordul, Ralph későbbi halálának körülményei is értelmet nyernek, és feltárul a nyári tragédia mögött rejlő, zavarba ejtő valóság.

Koch a hétköznapi élet felszíne alá visz bennünket, a sorsfordító döntések zavaros vizébe.
CAROL MEMMOTT
Megragad és nem ereszt a nyár nagy olvasmánya.
OBSERVER
Horrorisztikusan izgalmas.
INDEPENDENT

HERMAN KOCH (sz. 1953) a nyolcvanas évek közepe óta népszerű író hazájában. 2009-ben megjelent regényével, A vacsorá-val óriási nemzetközi sikert aratott: az első holland könyv volt, amely felkerült a New York Times bestsellerlistájára. A Nyaraló úszómedencével megismételte a világsikert

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634053682
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  412
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés