Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



Hervé This - Marie-Odile Monchicourt: A tökéletes ebéd - Bevezetés a molekuláris gasztronómiába

-15%
Hervé This - Marie-Odile Monchicourt: A tökéletes ebéd - Bevezetés a molekuláris gasztronómiába
2 900 Ft
Akció: 2 465 Ft2465

A "molekuláris gasztronómia" meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy módszeresen gondolkodunk a felhasznált anyagokról és a főzés technikájáról - vallja Hervé This, az új szemléletű konyhaművészet megálmodója. A tökéletes ebéd egy ötfogásos, viszonylag egyszerű ételekből álló menü elkészítésén vezet minket keresztül, közben pedig számtalan apró trükköt ismerhetünk meg, amelyek révén nemcsak egy báránysült, hanem akár egy szimpla főtt tojás is sokkal finomabb lesz.
This sorra dönti meg a főzés dogmáit: érdeklődve elemzi a nemzedéken át örökölt, sosem vitatott konyhai kifogásokat, s rávilágít, hogy a megszokott, hétköznapi módszerek gyakran teljesen értelmetlenek. Összegyűjti, módszeresen elemzi és gyakran megcáfolja e hiedelmeket - közben pedig főz, csak éppen másképp, s erről jókedvűen és jóízűen beszél.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789630589468
    Kiadó
    Akadémiai Kiadó
    Kiadás éve
    2010
    Oldalszám
    136
    Kötésmód
    ragasztott kartonált
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés