Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzikszay Csaba: Hogyan változtass "tudatosan" az életeden

-25%
Szikszay Csaba: Hogyan változtass "tudatosan" az életeden
3 750 Ft
Akció: 2 813 Ft2813
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Ha őszinte szeretnék lenni, változtatni az életünkön nem kényelmes, sőt nem minden esetben jár olyan eredménnyel, amire azt mondhatjuk, hogy tökéletes. A változás sokféleképpen lehetséges, sokféle pozitív és negatív vonzattal járhat. Így vannak akik mernek letérni a megszokott útvonalról kockáztatnak és vannak azok is, akik tudatosan tesznek a változásért, de kockázatmentesen érik utol az álmaikat és lesznek egészségesek, boldogok, eredményesek és élnek nagyszerű, bőséggel teli életet.

Egy olyan utazásra hívlak, ahol elgondolkodhatsz a lehetőségeiden és kockázatmentesen változtathatod olyanná az utazás élményeit, ahol a megvalósított álmaid mérföldkövekként jelennek meg az életedben. Ami eddig kockázatosnak, nagynak és nehéznek tűnt, az a könyv olvasása közben könnyedén megvalósíthatóvá és érthetővé válik. A választás a tiéd, a jegyed, a hogyan az új útvonalhoz és a tökéletes eredményhez adott! De maradhat minden a régiben, mert annyira tökéletes az életed, viszont ha pici kételyed is van a tökéletessel szemben, egy pillanatig se gondolkodj azon, hogy szükséged van-e rá.

Az író megmutatja Neked, miképpen lehetséges az, hogy a lehetetlen körülmények és az esélytelen lehetőségek, hogyan lehetnek a múlt kellemetlenségei. Amit most kínál Neked, az bizonyított, a saját élete történetei alapján, megvalósíthatóak a tiédben is. Nagyon egyszerűen és érthetően mutatja be, miképpen tudod felismerni azt, amin változtatnod kell ahhoz, hogy radikálisan és tudatosan változtasd olyanná az életed, amit már nagyon régen megérdemelnek a szeretteid és Te is.

Egyszerűen és érthetően megfogalmazva azért, hogy az utazás, amit életednek hívsz, valóban nagyszerű és eredményes út legyen. (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630868143
  Kiadó
  Magánkiadás
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  236
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés