Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHolly Black: WHITE CAT - A fehér macska - Átokvetők

-25%
Holly Black: WHITE CAT - A fehér macska - Átokvetők
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Cassel átoktevők családjából származik. Hatalmukban áll, hogy kezük legkisebb érintésével megváltoztassák valaki érzéseidet, az emlékeidet, a szerencsédet. Mivel az átoktevés törvényellenes, ők mindannyian bűnözők. Gengszterek vagy szélhámosok. Kivéve Casselt. Az ő érintése nem varázslatos, úgyhogy ő kívülálló, - az egyenes srác egy görbe úton járó családban. Ha nem vesszük figyelembe azt az apróságot, hogy három évvel ezelőtt meggyilkolta a legjobb barátját, Lilát.
Azóta Cassel -beleolvadva a tömegbe- gondosan felépítette a normalitás látszatát. Ám a látszat bomlásnak indul, amikor egy éjszaka elkezd alva járni. Szörnyű álom űzi, amiben egy fehér macska akar szólni hozzá. Más, felkavaró dolgokat is észrevesz, két bátyjának furcsa viselkedését is beleértve. Titkolnak előle valamit, amiből egy rejtélyes történet bontakozik ki.
Ahogy Cassel elkezdi gyanítani, hogy részese egy óriási csalásnak, szeretné tisztázni a múltját és az emlékeit. Hogy kiderítse az igazságot, Casselnek túl kell járnia az összes körülötte lévő szélhámos eszén.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632454344
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés