Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekHusztiné Varga Klára - Kiss Timea: 7 próbaérettségi német nyelvből-középszint +CD Készüljünk az új kétszintű érettségire!

-21%
Husztiné Varga Klára - Kiss Timea: 7 próbaérettségi német nyelvből-középszint +CD Készüljünk az új kétszintű érettségire!
2 980 Ft
Akció: 2 354 Ft2354
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Az érettségire készülő 11. és 12. évfolyamos diákok, valamint felkészítő tanáraik munkáját kiadónk olyan kiadványokkal szeretné segíteni, melyben hét teljesen új középszintű angol vagy német nyelvi érettségire felkészítő feladatsor található. A kötetek szerzői – akik a felkészítésben és a vizsgáztatásban tapasztalt gyakorló szaktanárok és multiplikátorok – az első könyvhöz hasonló koncepció alapján állították össze és ellenőrizték a kipróbált mintasorokat, melyek megfelelnek a központi érettségi vizsgakövetelményeknek. Így a két kötetet együtt használva már 14 komplett érettségi sorral készülhet a vizsgára. A könyvek feladatsoraival tökéletesen modellezhető az érettségi vizsga, hiszen azokban minden pontosan úgy szerepel, ahogy az érettségi napján is fog. Gyakorláshoz, ellenőrzéshez egyaránt ajánljuk, mert a kötetek végén minden feladat megoldása megtalálható. A CD-mellékletek a hallás utáni szövegértés hanganyagát tartalmazzák, melyet anyanyelvi beszélők közreműködésével készítettünk el. A kiadványokat módszertani bevezetővel tettük még értékesebbé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632615738
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  227
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés