Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekIbrahim A. Kapandji: Az ízületek élettana 1-2-3. kötet - Az emberi ízületek mechanikáját illusztráló ábrákkal

-5%
Ibrahim A. Kapandji: Az ízületek élettana 1-2-3. kötet - Az emberi ízületek mechanikáját illusztráló ábrákkal
16 800 Ft
Akció: 15 960 Ft15960
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Az ízületek élettana" című kézikönyv közel negyven éven át gyűjtött és rendszerezett anyaga a biomechanikát állítja a középpontba. Ennek az átfogó és pontos anatómiai munkának az eredményeképpen, amely teljes mélységében feltárja az emberi mozgásszervek működését, a biomechanika egy olyan tudományággá vált, amelyet már senki sem nélkülözhet mindennapos gyógyító vagy tudományos munkájában.

A háromkötetes mű mély alapossággal taglalja az emberi felső végtag, alsó végtag, gerinc, medenceöv és fej ízületeinek élettanát, működését.
A kötetek – főként a rendkívül könnyen átlátható ábrák segítségével – páratlan ismeretanyagot nyújtanak az olvasónak ahhoz, hogy megértse az ízületek működését. A viszonylag rövid szövegek mellett a kiváló minőségű, egyértelmű és egyszerű ábrák verbális magyarázat nélkül is tökéletesen megérthetők. Mindezeket kiegészítendő számos áttekintő táblázat nyújt további magyarázatot a tudnivalók könnyebb elsajátításához.
Ez a világszerte méltán elismert alapmű kitüntetett helyet érdemel a diákok és gyakorló szakemberek, sebészek, reumatológusok, rehabilitációs specialisták, valamint az összes fizioterapeuta és mindazok könyvespolcán, akiket érdekel a mozgás. Különösen értékes ismereteket tartalmaz a manuálterapeuták, masszázs-terapeuták és oszteopátiával foglalkozók részére.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632265322
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  1000
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  2,67 kg/db
Webáruház készítés