A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Megalkuvók

Szerző Ivády Nóra
Megalkuvók

Megalkuvók

Szerző Ivády Nóra
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9789631285437
Kiadó:
Magánkiadás
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
232
Tömeg
306 g/db

„János ​emlékeiben ott élt az a pillanat, mikor az idő kifeszült, és megállt, mintha józan megfontolásra akarná kényszeríteni a történelem résztvevőit: most még van visszaút, most még dönthettek másként. János szeretett volna visszamenni az időben, de ez lehetetlen volt. Egyébként is, utólagos illúzió, a lelkiismeret diktátuma, hogy volt választási lehetőség. Nem dönthetett másként. Ez a tény, hogy nem dönthetett másként, talán még a Néphadsereg téren fekvő hulláknál is félelmetesebb volt.” 

Budapest, 1956, szabadságharc. Forradalmárok, szovjetek, a Párt, Nagy Imre és köre. Az irányok és akaratok végképp összekeveredtek, nem tudni ki kivel van. A néphadsereg katonái bizonytalanok, ki is tulajdonképpen az ellenség. Úgy tűnik, hogy a pesti srácokon nem fog a golyó. A forradalom kuszaságában mégis tisztán látszik János és Lenke hazugságra épülő életének mérlege. A nő a lelkiismeretét, a férfi a katonai karrierjét igyekszik menteni. De egy diktatúra nem hagyhat teret semmilyen szabad döntésnek…

Ivády Nóra 1981-ben született Budapesten, végzettsége jogász. Volt ügyvédjelölt, hivatalnok. Első regényét tartja most kezében az olvasó.

28%
2 900 Ft
2 088 Ft
Kezdete: 2021.02.06   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Ivády Nóra
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK