Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


J.J Abrams: S. - Thészeusz hajója

-21%
J.J Abrams: S. - Thészeusz hajója
8 990 Ft
Akció: 7 102 Ft7102
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Egy könyv. Két olvasó. Egy titkokkal, veszélyekkel, vágyakkal teli világ.

A könyvtárban a fiatal lány kezébe kerül egy könyv, amelyet egy fiú kezdett el olvasni, lapszéli megjegyzéseket fűzve hozzá. A kommentárok szerzőjét lenyűgözi a történet és a rejtélyes író személye. A lány sem tudja kivonni magát a különös könyv hatása alól, és a margóra írva válaszol az ismeretlennek. Nem mindennapi levelezés kezdődik két fiatal között, akik egyre mélyebbre ásnak egy rejtelmes eseményekkel és megfejtésre váró, utalásokkal teli világban.
A könyv: Thészeusz hajója a címe egy termékeny író, V. M. Straka utolsó művének. Hőse S., a múlt nélküli ember, aki egy idegen hajó fedélzetén találja magát, és az elborzasztó legénység foglyaként hánykolódik ismeretlen vizek és partok, veszedelem és megmenekülés, pusztulás és újjászületés, múlt és jelen, valóság és képzelet között.
Az író: Straka maga a 20. század egyik legnagyobb rejtélye. Rejtőzködő anarchista, azonosíthatatlan forradalmár, akiről mendemondák keringenek, és csak műveiből ismerheti meg a világ!
Az olvasók: Jennifer végzős egyetemista, Eric már végzett. Mindkettejüknek szembe kell nézniük önmagukkal, kik is valójában. És tudniuk kell, mennyire bízhatnak meg egymásban.

S. történetét a filmes J. J. Abrams ötlötte ki, és Doug Dorsttal közösen írta meg. A könyv lapjainak margóján kibontakozó másik szál egy lány és egy fiú regénye. Két fiatalé, akik belekeverednek a náluk hatalmasabb erők végzetes küzdelmébe. És nem utolsósorban Abrams és Dorst vallomása az írott szó iránti szenvedélyes szeretetről.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155331220
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  456
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,04 kg/db
  Virtuális számla jóváírás
  90 Ft
Webáruház készítés