Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJack Whyte: Az ifjú király - Camelot-krónikák 5. könyv

-70%
Jack Whyte: Az ifjú király - Camelot-krónikák 5. könyv
3 499 Ft
Akció: 1 050 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Megszületett egy hős
Egy kard a bajnokának fogja választani
Egy varázsló meg fogja menteni
Merlyn Britannicusra, a Camelot néven ismert kolónia vezetőjére nehéz feladat vár: fel kell nevelnie ifjú védencét, Arthurt, a britonok reménybeli királyát. Egy meghiúsított orgyilkossági kísérletet követően, unokaöccse életét féltve úgy dönt, hogy Arthurt és barátait - Gwint, Ghilleadhot és Bedwyrt - egy Camelottól távol fekvő, rég elhagyott római erőd romjai közé menekíti. Merlyn ott jön rá, hogy ideje átadnia Arthurnak a kardot, melyet későbbi életében viselnie kell: a fenséges Excaliburt.

A békés rejtekhely határain túl azonban ellenséges erők fenyegetik Camelot ingatag békéjét. Cambriában Arthur apja, Uther halála után a kelták vezető nélkül maradtak, Merlyn ősellensége, Szöghajú Peter pedig csapatokat gyűjt, hogy elpusztítson mindent, ami kedves riválisa számára.

Merlyn maga is küszködik, mert ahhoz, hogy valóra váltsa az egyesített Britanniáról szőtt álmát, halálos veszélynek kell kitennie azokat, akiket a világon mindennél jobban szeret. Neki és Arthurnak vissza kell térnie Camelotba.

"Jack Whyte a történelem építőköveiből és a valóság habarcsából felépítette Arthur világát, és megmutatta nekünk a csontokat a legenda húsa alatt." - Diana Gabaldon

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634263432
  Kiadó
  Gold Book
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  570 g/db