Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJacqueline Carey: Kushiel dárdája

-20%
Jacqueline Carey: Kushiel dárdája
3 999 Ft
Akció: 3 190 Ft3190
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Terre DAnge a példátlan szépség földje.
Lakói az angyalokkal keveredő halandók leszármazottai, akik egyetlen legfontosabb törvényük szerint élnek: Szeress saját örömöd szerint!
Phdre nó Delaunay hibásnak született. Mivel így már nem tökéletes szépség, gyermekkorában eladják, és egész életére tartó szolgálat vár rá.
Phdre-t egyformán megtanítják arra, hogyan viselkedjen a királyi udvarban, és arra is, hogyan használja tehetségét a hálószobában. Ami azonban a legfontosabb: elsajátítja azt is, hogyan figyeljen meg dolgokat, emlékezzen rájuk, és elemezze őket, míg a végére majdnem olyan tehetséges kém, mint kurtizán válik belőle.
A végzete, hogy a kín egyszerre jelentsen számára gyönyört, a gyönyör pedig kínt


Ravasz költők, halálosan veszélyes udvaroncok, hősies árulók és egy agyafúrt ellenség! A regény a nagyság, a fényűzés, az önfeláldozás, az árulás, és a mélyben megbúvó összeesküvések világába kalauzolja az olvasót. A

Lenyűgözően olvasmányos Carey lerombolja a varázslatokkal és erkölccsel kapcsolatos megszokott falakat, hogy a maradványokból felépítse ezt a hosszú és nagyon összetett történetet, amely azonnal egy szintre emeli a legjobbakkal, olyanokkal, mint George R. R. Martin. Hihetetlen első könyv.
Locus

Amikor a szeretet eltaszított magától, a kín fogadott a kebelére.

Ebben a csodálatos könyvben Carey lélegzetelállító történetet mesél el, melynek hősnője vakmerő, ugyanakkor nagyon sérülékeny is. Az alternatív szexuális játékok ügyes ábrázolásával, valamint azzal az elképzeléssel, hogy minden intim együttlét áldozat az istenek felé, töprengésre készteti az olvasót.
Booklist (csillagozott kritika)

Jacqueline Carey már a legelső regényével is lenyűgöz a történet egyszerre érzéki és felkavaró, de ha az ember nem bánja, hogy minden második fejezetnél döbbenten kell az állát felvennie a földről, akkor nagyon jó olvasmány. The Detroit Free Press

Ha bejön a Trónok Harca, ez is be fog. Csodálatosan megírt, fordulatos történet, rengeteg szállal, és intrikával.
Amazon, Honeybee4 "

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633736197
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  964
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés