Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJakupcsek Gabriella: Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem

-25%
Jakupcsek Gabriella: Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Jakupcsek Gabriella a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca és nem utolsó sorban anya.
Kislánya rengeteg telefonbeszélgetését végighallgatja különféle témákról, és természetesen felteszi a maga kérdéseit, amelyek sokszor megdöbbentően elgondolkodtatóak. Egy ilyen alkalommal merült fel a könyv alapötlete: hogyan válaszoljuk meg a gyerekeink kérdéseit, amit olyakor mi magunk is nehezen értünk az életből?
A könyvben szó esik mindenről, ami számára fontos, értékes, ami mellett érdemes kiállni, így a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékeiről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele.

A könyvet olvasva a műsorvezetőtől megszokott könnyed, mégis komoly, önironikus hang elevenedik meg. Jakupcsek bensőségesen társalog, kérdez és válaszol - nem csak a stúdióban, a stúdió falain kívül is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609718
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés