Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Clavell: A nemes ház - I-II. rész (puha)

-25%
James Clavell: A nemes ház - I-II. rész (puha)
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
7 999 Ft
Akció: 5 999 Ft5999
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

James Clavell hatalmas ívű Ázsia-sagájának ötödik kötete ugyanazon a helyszínen folytatódik, ahol a Tajpan abbamaradt: Hongkongban. Kelet és Nyugat e tenyérnyi, élettől nyüzsgő ütközőterén, a titkok szigetén, ahol semmi sem marad titok, folytatódik a két hatalmas kereskedőcsalád, a Struan és a Brock immár csaknem másfél évszázados küzdelme és ellenségeskedése Ázsia legelső cégének, a Nemes Háznak a birtoklásáért.
1963-at írunk. A Hongkong alapításakor, 1841-ben megismert szereplők és történetek immár legendákká patinásultak, de a hatalmi játszmákat ugyanúgy át- meg átszövik az ősi kínai fondorlatok, akár néhány fillérről, akár több nemzedék boldogulásáról van szó.
Clavell monumentális regényében abszolút hiteles, színes, minden sorában lendületes, életteli tablót fest Hongkong sajátos világáról, titkos kínai társaságokról, a nyugati és a keleti világ kémszervezeteinek rivalizálásáról és módszereiről, szerelemről, emberrablásról, kábítószer- és fegyverkereskedelemről, hivatásos verekedőkről, lányokról, fő- és alsárkányokról, milliomosokról, dzsunkalakókról, korrupcióról, kínai kulikról, bankárokról, aranycsinálásról, csempészekről, szövevényes hosszú és rövid távú tervekről, s mindezt olyan lebilincselően érdekesen, ahogy rajta kívül talán senki sem tudja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633731840
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  1608
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  1,27 kg/db
Webáruház készítés