Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames F. Kurose - Keith W. Ross: Számítógép-hálózatok működése - Alkalmazásorientált megközelítés

-25%
James F. Kurose - Keith W. Ross: Számítógép-hálózatok működése - Alkalmazásorientált megközelítés
6 900 Ft
Akció: 5 180 Ft5180
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A kötet világszerte a legnépszerűbb tankönyvek egyike az alapok elsajátításához.
Sikerének egyik oka, hogy friss szemlélettel és korszerű módon közelíti meg a számítógép-hálózatok oktatását. A hagyományos tanítási módszerrel ellentétben felülről lefelé, azaz az alkalmazási rétegtől indulva tárgyalja a számítógép-hálózatokat. A rétegzett szerkezet segítségével a hallgatók átláthatják a számítógép-hálózatok összetettségét - azonban úgy tanulják meg az architektúra egy-egy részéhez tartozó különböző fogalmakat és protokollokat, hogy közben látják a teljes képet, ahogyan a részek egymáshoz illeszkednek.
A középpontban az Internet áll, és a szerzők előtérbe helyezik a hálózati biztonság kérdéseit a legelterjedtebb és legújabb hálózati technikákkal együtt.
Ez a könyv azok számára készült, akik először foglalkoznak a számítógép-hálózatokkal. Használható mind informatikai, mind villamosmérnöki szakokon, az egyetemi alapképzésben és a mesterképzésben egyaránt, valamint hasznos lehet a telekommunikációs iparban dolgozók számára is.
Úgy hisszük, hogy a hálózatok tanulása (és tanítása!) lehet élvezetes. A könyvben a humor, a hasonlatok alkalmazása és a valódi példák remélhetőleg hozzájárulnak ehhez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635454983
  Kiadó
  Panem Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  758
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,38 kg/db
Webáruház készítés