Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Lovegrove: Ré kora - Panteon 1.

-25%
James Lovegrove: Ré kora - Panteon 1.
Fő kategória >Regény >Fantasy
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A HIT ERŐT AD...AZ ISTENEKNEK.

Egy párhuzamos világban az istenek nemcsak hogy kézzelfoghatóan együtt élnek az emberekkel, de be is vonják őket hatalmi harcaikba. A panteonok közti nagy háborúságból az egyiptomi istenségek kerültek ki győztesen, így ők oszthatták fel egymás közt a Földet. Azóta vasszigorral uralkodnak az emberek fölött.
David Westwynter, az Ozirisz Hegemónia brit ejtőernyős hadnagya egy balul sikerült katonai akció során bajtársaival együtt fogságba kerül. Kiszabadulása után a Semleges Egyiptom területére jut, ahol egy Fényhozóként emlegetett, titokzatos, maszkos népvezér lázadást szervez az istenek elnyomó uralma ellen.
David csatlakozik a felkelőkhöz, de vajon lehet-e esélye hétköznapi embereknek a földöntúli lények ellen? És vajon mit tervez Ré, az istenek háttérből irányító, kiismerhetetlen királya?

Az angol szerző pörgős, izgalmas akcióregényt írt, amely ugyanakkor példázat is a család összetartó erejéről és a gazdagság elveket eltorzító, korrumpáló hatalmáról. Ihletői Alan Furst második világháborús kémregényei, valamint Neil Gaiman 'Sandman'-je és 'Amerikai istenek'-je voltak.

"James Lovegrove a 21. század J. G. Ballardja." (The Bookseller)

"Biztosak lehetnek benne, hogy e könyv szerzője mesterfokon érti szakmáját." (SFX)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155508127
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  314
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés