Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



James Luceno: Star Wars: A megtévesztés leple

-25%
James Luceno: Star Wars: A megtévesztés leple
Fő kategória >Regény >Sci-fi
3 600 Ft
Akció: 2 700 Ft2700
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A bürokrácia bénító hálójába keveredett, kapzsiságtól és korrupciótól fertőzött Galaktikus Köztársaságot a széthullás réme fenyegeti. A külső rendszerekben, ahol a zsarnoki módszereket alkalmazó Kereskedelmi Szövetség uralja a kereskedelmi útvonalakat, egyre nagyobb a feszültség. És a bajok tünetei immár a Magban is felbukkannak, amikor a Nebula Front nevű szervezet merényletet kísérel meg Valorum főkancellár ellen. Qui-gon Jinn és Adi Gallia Jedi mesterek ugyan megmentik a főkancellárt, de a Coruscanton élők nyugalmának egyszer s mindenkorra vége szakad.
Valorum a problémák megoldása érdekében csúcstalálkozóra hívja az érintett feleket. Valószínűnek tűnik, hogy az elégedetlenek a rendezvény megzavarására készülnek, ezért a Jedik és a hatóságok nagy erőkkel vonulnak fel, hogy gondoskodjanak a biztonságról.
Ám a résztvevők közül csupán hárman tudnak a legnagyobb veszélyről, a Kereskedelmi Szövetség azon három tagja, akik szövetséget kötöttek egy titokzatos ismeretlennel. Amíg a három neimoidi megelégszik azzal, hogy mind több pénze lesz, és mind kevesebb gondja, addig Darth Sidious nagyszabású, félelmetes terveket szövöget...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973126
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  342
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés