Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Luceno: Star wars: Tarkin

-25%
James Luceno: Star wars: Tarkin
3 600 Ft
Akció: 2 700 Ft2700
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

„A hatalomról sokat tudok mesélni. Az ember megragadja pillanatot, és lesújt.”
Wilhuff Tarkin nagymoff

Egy köztiszteletben álló család sarja. Elkötelezett katona és nagyra becsült törvényalkotó. A Köztársaság lojális katonája és a Jedik megbízható szövetségese. De ez már a múlt. A Köztársaság bukása után Wilhuff Tarkin gyorsan halad felfelé a ranglétrán, és semmitől sem riad vissza, hogy érvényre juttassa az akaratát, és hozzájáruljon a Birodalom teljes kiépítéséhez.
Inkább az erőtől való félelemre, semmint az erőre alapozva kormányozzon – tanácsolja a császárnak. Tarkin felügyeli a Birodalom páratlan pusztító erejű fegyverének építését. Biztos abban, hogy miután a Halálcsillag elkészül, a segítségével rövid idő alatt eltünteti a még létező szeparatistákat – vagy úgy, hogy megfélemlíti, vagy úgy, hogy megsemmisíti őket.
Ám addig folyamatosan fennáll a lázadás veszélye. A Birodalomnak gyors és kegyetlen választ kell adnia a felkelő csoportok egyre gyakoribb támadásaira. Az uralkodó a legelszántabb híveit veti be a szabadságharcosok felszámolására: Darth Vadert, a félelmetes végrehajtót, valamint Tarkint, aki taktikai érzékével, ravaszságával és hidegvérű hatékonyságával képes arra, hogy kikövezze az utat a császári teljhatalomhoz… és az utolsó szálig kiirtsa a Birodalom ellenségeit.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973515
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés