Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames P. Steyer: Szólj vissza a facebooknak! - Gyakorlati útmutató a gyereknevelésheza digitális korszakban

-25%
James P. Steyer: Szólj vissza a facebooknak! - Gyakorlati útmutató a gyereknevelésheza digitális korszakban
Fő kategória >Egészség, életmód >Gyermeknevelés
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A szülőknek napjainkban nagy segítségre van szükségük ahhoz, hogy irányítani tudják a gyerekeik médiától átitatott, internetes életét. Jim Steyer – a Common Sense Media, a legelismertebb amerikai gyermek- és médiaügyekkel foglalkozó szervezet alapító vezérigazgatója és négy gyermek apja – tudja, hogy sok szülő és tanár, a számítógép-guru gyerekeikkel csupán turista az internet világában.
Ebben a rendkívül hasznos könyvben Steyer – aki gyakran szerepel szakértőként televízió- és rádióműsorokban is –, egyszerű tanácsokat ad, és történeteket mesél el, amelyek a gyerekek média-és technológiahasználatának fő buktatóira mutatnak rá: a kapcsolatokkal, az internetfüggőséggel és a figyelemmel, illetve a privát szférával kapcsolatos zavarokra. Ahelyett, hogy a gyerekeket teljesen elzárnánk az online tartalmaktól és üzenetektől, Steyer gyakorlatias megközelítése a szülők kezébe adja azokat az alapvető eszközöket, amelyek segítenek a tartalomszűrésben, illetve amelyekkel megőrizhetik jó kapcsolatukat a gyerekükkel, és józan, értékközpontú döntéseket hozhatnak mindenféle korú csemetéjük számára.
Ez az átfogó, lényegre törő útmutató nemcsak a Facebookhoz, hanem a teljes online világhoz, a médiához és a mobiltelefonokhoz is tanácsokat ad. Ajánlott minden szülő és pedagógus számára, aki a mai digitális korban gyerekneveléssel foglalkozik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636897123
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés