Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekJames Redfield: A mennyei prófécia

-21%
James Redfield: A mennyei prófécia
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

A mennyei prófécia főhőse éppen akkor találkozik egy régi barátnőjével, amikor kiábrándultság vesz erőt rajta, és azon töpreng, hogy változtatnia kellene az életén. A barátnő Peruból tért haza, ahol a közelmúltban egy ősi kézirat került napvilágra, amelynek létét a "hivatalos szervek" tagadják, ugyanakkor szenvedélyesen üldöznek mindenkit, aki utána érdeklődik. Valóban ez lenne a Kézirat, amely megvilágítja az emberi lét minden rejtélyét? Tényleg nincsenek véletlenek, és minden véletlenben ott rejlik a világmindenség? Hősünk, aki a könyv végéig névtelen marad, számtalan veszélyes kaland során jut el a Kilencedik Felismerésig, és ő is egy lesz azok közül, akik azt hirdetik: világméretű változásnak vagyunk tanúi, s ha megnyitjuk elménket és szívünket, részeivé válunk az új, spirituális kibontakozásnak.

A mennyei próféciát első megjelenése óta harmincnégy nyelvre fordították le, több mint 20 millió példányban kelt el, és több mint három éven keresztül szerepelt a New York Times bestsellerlistáján. Az elmúlt két évtized alatt a New Age mozgalom kultikus könyve lett.

James Redfield egészen fiatalon kezdett érdeklődni a spiritualizmus iránt. Egyetemi évei alatt megismerkedett a keleti filozófiákkal, majd tizenöt éven keresztül terapeutaként dolgozott. Ez idő alatt került kapcsolatba a New Age mozgalmakkal, s dolgozta ki saját spirituális elméletét. Ennek eredményeként született meg első könyve, A mennyei prófécia, amely több millió olvasót ösztönzött arra, hogy életét újfajta, spirituális tudatossággal élje.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633692622
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  320
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  370 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  30 Ft
Webáruház készítés