Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


James S. A. Corey: Abaddon kapuja - A Térség harmadik kötete

-21%
James S. A. Corey: Abaddon kapuja - A Térség harmadik kötete
3 995 Ft
Akció: 3 156 Ft3156
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA
Nemzedékeken át a naprendszer - a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet - jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.
Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.

Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639861855
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  528
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés