Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Swallow: 24: Deadline - Élj egy új napért!

-50%
James Swallow: 24: Deadline - Élj egy új napért!
2 999 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Egy órája Jack Bauer szövetségi ügynök első számú közellenséggé vált. Ha életben akar maradni, ki kell jutnia az országból, és erre már nem maradt valami sok ideje.
Mivel korábbi munkatársait, a terrorelhárító egység ügynökeit megölték, lecsukták vagy félreállították, Jacknek nincsenek segítőtársai, és nem maradt hely sem, ahová mehetne; már csak a saját eltökéltsége hajtja előre. Egyetlen dolog tiszta a számára: be kell tartania a lányának, Kimnek tett ígéretét. Megesküszik, hogy még egyszer, utoljára elmegy hozzá, és mielőtt örökre eltünteti magát, elmondja neki, mennyire szereti.
Közben egy sebtében összeállított FBI-csoport ered a nyomába, de keresi őt az orosz titkosszolgálat egyik egysége is, amelynek tagjai parancsot kaptak a meggyilkolására. Ahogy múlik az idő, Jacknek régi barátokkal és ellenségekkel kell találkoznia, hogy a kétségbeesett hajsza során legalább egy lépéssel megelőzze azokat, akik rá vadásznak, és közölje velük zord üzenetét: 
"Ne álljatok az utamba, és huszonnégy órán belül eltűnök. Soha többé nem fogtok látni. Vagy üldözzetek, de azt azt megbánjátok."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354916
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db