Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJames Van Praagh: Befejezetlen ügy (T)

-50%
James Van Praagh: Befejezetlen ügy (T)
3 299 Ft
Akció: 1 649 Ft1649
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A világszerte elismert médium, James Van Praagh, aki az elmúlt huszonöt év során több ezer szellemkommunikációt vezetett, e könyv lapjain osztja meg az olvasóval azoknak a holtaknak a tanácsait, akik őt választották közvetítőnek. Ezek a lelkek arra vágynak, hogy tapasztalataikkal utat mutassanak az élőknek mindennapjaik tudatos megéléséhez, az önfelismeréshez és az önmegvalósításhoz.
A Befejezetlen ügy bővelkedik olyan megrázó történetekben, melyek során az élők folytattak beszélgetést azokkal a szeretteikkel, akik már átlépték az élet és halál közt húzódó határvonalat, és lelkek küldtek üzenetet azoknak, akiket hátrahagytak. Ezeken a mélységesen igaz történeteken keresztül Van Praagh a szellemvilágba kalauzol bennünket. A szellemek bölcsessége arra tanít, hogy felismerjük a bűntudat, félelem és megbánás okozta érzelmi poggyász veszélyeit, ráébredjünk a megbocsátás fontosságára, és vállaljuk a felelősséget a tetteinkért.
A könyv útmutatóul szolgálhat ahhoz, hogyan tegyük könnyebbé az életünket, és szabaduljunk meg a terheinktől. Az olvasó azzal, hogy belekezd, megteszi az első lépést a helyes irányba. James Van Praagh segítségével olyan tudás birtokába juthatunk, amely örökre megváltoztatja az életünket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355531
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés