Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés - Beautiful trilógia első része

-21%
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés - Beautiful trilógia első része
3 999 Ft
Akció: 3 159 Ft3159

A függetlenségét védelmező Camille Camlin, becenevén Cami, boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most pultos a Red Door bárban, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.

Már tizennyolc hónap telt el a tragédia óta, és Trenton most az egyik helyi tetoválószalonban dolgozik. Ám amikor azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad Camin.
Ettől a pillanattól kezdve minden a feje tetejére áll. És bár Cami hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát, az észérveket lassan a szív parancsa kezdi felülírni. Mert amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól, még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632616162
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés