Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJanet Lansbury: Nincs rossz gyerek - Kisgyermekek fegyelmezése megszégyenítés nélkül

-25%
Janet Lansbury: Nincs rossz gyerek - Kisgyermekek fegyelmezése megszégyenítés nélkül
3 150 Ft
Akció: 2 363 Ft2363
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Milyen jó lenne tudni a varázsszót, ha tanácstalanul állunk egy földön fetrengő, hisztiző kétéves mellett, vagy ha másfél éves csemeténk harmadjára dobja ki a tányérból a vajas kiflit! Ebben a korban a kisgyermekek éppen úgy feszegetik a határokat, akár a tinédzserek, és kiszámíthatatlan viselkedésben sem maradnak el mögöttük. Ráadásul fegyelmezésüket az teszi még nehezebbé, hogy nem folytathatunk velük bonyolult beszélgetéseket, ők pedig egyes helyzetekben még a szülőknél is nehezebben tudják megőrizni a nyugalmukat...
Janet Lansbury szerint a zavaró viselkedéssel a gyerekek mindig olyasvalamit jeleznek, amit a szülő orvosolni tud - ha képes olvasni a "sorok között". A szerző azt vallja: a fegyelem hiánya nem kedvesség, hanem elhanyagolás. Vagyis a tisztelet és a figyelem mellett világos határokat kell felrajzolni a gyerekek számára, hogy biztonságban érezzhessék magukat a családban. A napirend és a szabályok betartása pedig kiszámíthatóvá teszi a kisgyermek életét.
Lansbury számos példával szolgál saját szülői és tréneri tapasztalataiból, hogy miként alkalmazhatjuk ezeket a gyereknevelési elveket a különböző felmerülő problémák - verekedés, sírógörcs, hiszti, indulatos beszéd, ellenkezés, feleselés, testvérkonfliktus, étkezési nehézségek stb. - során.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155492921
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  210
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  256 g/db
Webáruház készítés