Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJaney Downshire - Naella Grew: Kezelési útmutató kamaszokhoz - Hogyan értsünk szót?

-22%
Janey Downshire - Naella Grew: Kezelési útmutató kamaszokhoz - Hogyan értsünk szót?
3 150 Ft
Akció: 2 450 Ft2450
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Tegnap még édes kisgyerek volt, ma már tűzokádó sárkányfióka? Elég egyetlen óvatlan megjegyzés, és kitör a hisztivulkán? Az egyik pillanatban euforikusan szárnyal, a következőben pedig már letargikusan gubbaszt a sarokban? Képtelenség kirobbantani a számítógép mellől? És miközben elvárná tőlünk, hogy megértőbbek legyünk, virtuóz módon játszik az idegeinken... Ugye ismerős?
Egy kamaszodó gyerekkel egy fedél alatt élni embert próbáló feladat. Ám közös életünknek nem muszáj örökös csatározásból állnia! Mi lenne, ha kilépnénk a parttalan viták és öngerjesztő veszekedések ördögi köréből, és holnaptól valami egészen újat próbálnánk ki?
Janey Downshire és Naella Grew nem a levegőbe beszélnek, mindketten viselkedésterapeuták és többgyermekes anyák. Ebből az olvasmányos és praktikus kézikönyvből megtudhatjuk, hogyan befolyásolható a kiszámíthatatlan kamaszviselkedés, mire érdemes odafigyelnünk, ha gyerekünk beleveti magát az éjszakába, netán tiltott vízekre téved, s miképp találjuk meg az egyensúlyt túlféltés és a gyeplő eleresztése között. Egyszóval hogyan teremthetünk otthonunkból bensőséges, meghitt fészket, ahová jó hazamenni.

A Szülők könyvtára legújabb darabja méltó folytatása a Nincs rossz gyerek és az Ordításmentes gyereknevelés című könyvekkel útjára indított sorozatnak, mely naprakész tanácsokkal szolgál korunk ezernyi kétséggel és kérdéssel szembesülő szülőinek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609046
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés