Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJavier Marías: Beleszerelmesedések

-25%
Javier Marías: Beleszerelmesedések
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

María, a madridi könyvkiadó munkatársa hetek óta észrevétlenül figyel egy házaspárt, akik minden nap ugyanott reggeliznek, ahol ő. Egyik alkalommal egy újság címlapján látja viszont a férfit, akit brutális módon megkéseltek egy parkolóban. Később megismerkedik Luisával, az özveggyel, aki magára maradt a két gyermekükkel és nem képes feldolgozni férje halálát.
Különös kapcsolatuk hátterében történetek sokasága tárul fel, melyek különböző módokon mind a szerelem témáját járják körül - amely egyszerre lehet a legmegfelelőbb dolog az életünkben, ugyanakkor kegyetlen és aljas tettekre is késztethet minket. Elviselhető-e, ha büntetlenül marad a bűn? Önzés-e valaki visszatérését kívánni egy tragédia után, vagy jobb volna-e, ha szerelmeink és halottaink mihamarabb és végérvényesen eltűnhetnének az életünkből, miután letelt az idejük?

Javier Marías, a világsikerű spanyol író, legújabb regénye szerelmeink útvesztőjébe kalauzol. Láthatóvá teszi, hogy minden történetnek számos nézőpontja és egynél biztosan több igazsága van, hogy a gondolataink és mi is folyton alakulunk, az életünk pedig éppen ettől izgalmasan fájó és örömteli.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633101469
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés